Göktürk Meyhanesi @gokturkmeyhanesi

  Göktürk Merkezde yer alan göktürk meyhanesi son zamanlarda içime sinerek yaptığım en önemli girişimlerden bir tanesi oldu. Meyhaneyi kurmaktaki amacımız yeni nesil bir eğlence anlayışını Göktürk semtinde  devam ettirmekti.  Aileler ve dostlukların bir araya gelerek eğlenmesini sağlamaktır.



 

Göktürk Meyhanesi öncelikle mezeleri ve yemekleriyle çok geniş bir yelpaze sunmaktadır. Gelen misafirlerimizi fix menü ve alakart menü seçenekleriyle ağırlamaktayız. 

Kıymetli Göktürk Meyhanesi misafirimiz;


Kapı Açılış ve Kapanış saatlerimiz:

20:00 – 00.30 olup,

Canlı Müzik Saatimiz:

21.30 - 00.30'dur.


Göktürk Meyhanesi olarak fix menü servisimiz mevcuttur. Özellikle canlı müzik yaptığımız günlerde sadece fix menü servisimiz mevcuttur.  Soğuk mezeler ve ara sıcaklar masanıza serpme olarak sunulmaktadır. Ana yemekten sonra finalde  meyve tabağı ve çay / kahve servisimiz bulunmaktadır.

Yemek ve program ücretimiz Alkollü kişi başı ve Alkolsüz kişi başı  değişiklik göstermektedir. 

Mekan Rezervasyon ile çalışmaktadır. Özellikle canlı müzik günleri rezervasyonsuz kapı girişi yapılmamaktadır.  Misafirler yemek eşliğinde müzik dinleyip aynı zamanda eğlencenin tadını çıkartmaktadır.  Canlı müzik harici günler alakart servisimiz ile sizlere hizmet vermekteyiz. 


Sevgilerimizle,

Göktürk Meyhanesi🧡


Fix menü de , geleneksel olarak Türk mutfağında bulunan bir çok çeşit bulunmaktadır. Ayrıca, humus, ezme, vişneli yaprak sarması , soğan mezesi gibi lezzetli salata tarifleri de popülerdir. Tüm bu mezeler, arkadaşlarınız veya ailenizle keyifli bir akşam yemeği deneyimi için harika bir seçenektir.

Göktürk merkezde hem yemek yiyebileceğiniz hem de güzel keyifli canlı müzik dinleyebileceğiniz bir mekandır. Sahne olarak Göktürk'ün en büyük sahnesine sahiptir. Aynı zaman da mekan kisi kapasitesi olarak en yüksek kapasitededir. Göktürk Meyhanesinde çarşamba, cuma , cumartesi geceleri canlı müzik grupları yer almaktadır. Müzik grupları hakkında bilgiler  @gokturkmeyhanesi hesabında aktif olarak yayınlanmaktadır. 



                                                                                 
















   













Yorumlar